Artsakh Strong!

Celebra trupă \”System of a down\” s-a reunit după 15 ani pentru a ajuta cauzei poporului armean, greu încercat în această perioadă din cauza conflictului armat din Artsakh, unde luptă împotriva trupelor azere sprijinite de Turcia și membri ISIS, pentru a-și apăra pământul strămoșesc, creștin. Așadar americanii de origine armeană de la \”System of a down\” au scos 2 piese dedicate acestei cauze, pe care toți cei care vor să sprijine Armenia, le pot cumpăra cu 2 euro de pe pagina de Bandcamp a trupei.
https://systemofadown.bandcamp.com

Cu ocazia începerii acestui conflict, mii de armeni s-au întors în țară pentru a se înrola în armată și foarte mulți voluntari s-au înrolat pentru a apăra pământul creștin armean. Aceasta este atitudinea corectă când țara îți este atacată și existența poporului tău este în pericol. Trebuie să îți aperi pământul, cultura și credința. Poporul armean a trecut deja printr-un mare genocid, acum un secol, când 1.5 milioane de armeni și-au pierdut viața după deportările, foametea și masacrele autorităților turcești asupra armenilor din Anatolia și Armenia de Vest, azi parte din Turcia. Nici în ziua de azi Turcia, cu mari ambiții de \”integrare europeană\”, nu recunoaște acest genocid.
Suntem alături de poporul armean, nu avem cum să ne poziționăm altfel, având moștenirea de la voievozii noștri, apărătorii Europei, de secole de luptă împotriva Semilunei.
Artskah Strong!
\"\"

Leave a Comment

Shopping Cart