Termeni și Condiții

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.radical-entourage.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

Radical Wear S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertelor, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor, de asemenea, Radical Wear S.R.L.  își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obliga Radical Wear S.R.L. la nicio acțiune.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Site-ul www.radical-entourage.ro este administrat de Radical Wear S.R.L. cu sediul in BUCUREȘTI , CALEA MOȘILOR NR. 88, SC. F, AP. F1, SECTOR 3, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr.J40/9441/2023, CUI 48200984.

Înregistrarea ca membru

Pentru a putea cumpăra de pe www.radical-entourage.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte și actuale despre dumneavoastră.
În situația în care considerăm că această obligație a fost încalcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Confidențialitate

Radical Wear S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Website-ul www.radical-entourage.ro și Radical Wear S.R.L.  se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica firmei. www.radical-entourage.ro și Radical Wear S.R.L. nu incurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs. de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.radical-entourage.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie ștearsă din baza de date a www.radical-entourage.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru în scris pe e-mail la [email protected] .

Radical Wear S.R.L. certifică faptul că respectăm drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă cu modificările ulterioare.

În  conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/2001, utilizatorii website-ului www.radical-entourage.ro au următoarele drepturi:

Dreptul la informare (art.12)

Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

Dreptul la intervenție (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă și în mod gratuit, următoarele:
– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;
– transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
– notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b).

Dreptul la opoziție (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit și printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulara, ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări.

Dreptul de a se adresa justiției (art.18) – dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea drepturilor garantate de lege și care au fost încălcate.

Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Radical Wear S.R.L. nu iși asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane.

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile Radical Wear S.R.L.  în ceea ce privește securitatea informațiilor.

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

Colectarea informațiilor
La efectuarea unei comenzi pentru obținerea unor servicii oferite de Radical Wear S.R.L., vă cerem următoarele informații cu caracter personal:
• numele și prenumele;
• adresa completă;
• numere de telefon;
• adresa de e-mail.

Preț și modalități de plată

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă, când este cazul, și costurile de livrare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile, fără nici un preaviz sau notificare în prealabil.

Plata se poate face:

– în numerar, la livrare (sistem ramburs) curier rapid;
– online, cu cardul direct din site

Livrarea produselor

România – Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul țării în termen de 7-10 zile lucrătoare de la data primirii comenzii.

Europa în Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania și Suedia în 10-15 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. 

În perioada sărbătorilor legale și a reducerilor există posibilitatea să intervină întârzieri la livrarea coletelor de până la 14 zile, însă facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi să nu afecteze termenul standard.
Sâmbăta, Duminica și în sărbătorile legale nu se expediază comenzi. În cazul în care comanda poate suferi întârzieri de livrare, cumpărătorul va fi anunțat telefonic la numărul de telefon menționat în comandă.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid.

Radical Wear S.R.L. nu stabilește în mod independent costurile de transport și nu este beneficiarul acestor sume.

Garanție

Garanția se acordă pentru 30 de zile de la data cumpărării produsului.

Produsele care urmează a fi schimbate/returnate în perioada de garanție se trimit la sediul Radical Wear S.R.L., însoțite de o copie a facturii care atestă cumpărarea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de către Radical Wear S.R.L., după constatarea defectului și a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face după anunțarea în prealabil pe email la [email protected], specificând exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării recepției.

Prin defect vizibil se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerare. Recepția se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și/sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

Radical Wear S.R.L. este exonerată de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că produsele în cauza au fost manevrate sau depozitate în mod necorespuzător, utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate/ vândute, șocuri mecanice, termice sau de orice natură sau au intrat în contact cu substanțe care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea condițiilor enumerate mai sus duce la pierderea garanției.

Responsabilități privind produsele
Radical Wear S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menționate de producător.

Politica de retur

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen 14 zile calendaristice de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile OG 34/2014.

Modalități de retur:

Pentru retur expediați un email la [email protected]. Această solicitare se face înaintea expedierii coletului.

În cazul trimiterii unei cereri de returnare a contravalorii vă rugăm sa completați codul IBAN, Banca și numele proprietarului de cont.

Produsul returnat trebuie să fie în starea în care a fost primit, fără a fi deteriorat sau purtat, însoțit de etichetele originale și factura în original ( în cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.
*** În cazul comenzilor cu mai multe produse, puteți atașa o copie a facturii.

Orice semn de uzură existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.
*** Din motive de igiena NU SE ACCEPTĂ PENTRU RETURNARE ciorapi (șosete).

Înlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, însă cu aceeași valoare de achiziție sau mai mare. În cazul înlocuirii produsului cu unul identic, presupunând o schimbare de culoare sau mărime, înlocuirea se va face în condițiile și limitele unei comenzi normale.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firmă de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client (taxa de transport pentru returnarea produsului către Radical Wear S.R.L. + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat către client).

Returnarea contravalorii produsului se va face în termen de 10 zile lucrătoare prin ramburs bancar, după primirea coletului de retur și a datelor complete pe email la [email protected].

Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Poșta Română ci doar prin firme de curierat rapid.
Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau produsul prezintă defecte, vă rugăm sa ne contactați în maxim 24 ore printr-un email la adresa [email protected], pentru a remedia această neplăcere. Pentru înlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurată de Radical Wear S.R.L.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele de pe www.radical-entourage.ro netratată de niciun articol din pagina Termeni și Condiții, va fi notificată în scris către Radical Wear S.R.L. la [email protected]. Ulterior, ea se va soluționa pe cale amiabilă în 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.radical-entourage.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea site-ului în aceste condiți

Shopping Cart