Concurs – Mugurel de eroism

💥2 CONCURSURI!
🇷🇴Mugurel de Eroism! – 13.02.1985🌹

1️⃣⭕Scut Botoșănean si Camarazii România lansează un concurs pentru elevii din Botoșani. 🥇Premiile pentru primii 5 câștigători vor conține și câte un ❌Tricou Mugur Călinescu – RADICAL Entourage❌, dedicat elevului erou anticomunist!

👉Detaliile concursului pe pagina Scut Botoșănean
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid027SovtmGJV3gKUTBrLoQXo2Jcmm6fPhYfj2HZ2K2ZQhBBTk8GbovDpgQgxm587AzRl&id=100078035403692&sfnsn=mo
––––––

2️⃣💥Dar Radical Entourage lansează un al doilea concurs la care poate participa oricine.

❎Ce trebuie sa faci:

✅ia creta și realizează un desen pe perete sau asfalt aducând un omagiu elevului erou Mugur Călinescu. Poți reproduce lozincile lui, desena portretul lui sau orice altceva crezi că poți face în memoria sa.
✅ Postează realizarea ta și da tag paginii noastre
✅ Trimite-ne în mesaj privat pozele/videoclipurile tale
✅ Dacă realizarea ta se califică, primești garantat un tricou Mugur Călinescu

🏆Noi vom posta realizarea ta, iar cea mai bună realizare câștigă, pe lângă tricoul Mugur Călinescu, încă un produs din shop la alegere.
\"\"

📢Concursul se încheie în 12 februarie la ora 20:0

⭕Context:
Mugur Călinescu Elevul erou, care la vârsta de 16 ani a scris cu cretă lozinci anticomuniste pe străzile din Botoșani, îndemnând lumea la revoltă și protest. După mai multe zile, este prins în flagrant în timp ce scria „Jos comunismul!”. Unele surse din IICMER susțin că a fost otrăvit de către Securitate în timpul anchetelor lungi.
☦️ După 5 ani, Mugurel moare la vârsta de doar 21 de ani de leucemie.

Mugurel de Eroism! – 13.02.1985🌹

Leave a Comment

Shopping Cart