[RO]Casual Romania prezintă Tanzbrigade Viena (interviu în exclusivitate)

(–>>>for English version go here<<<–)

[CR] – Bună, poți să descrii brigada din care faci parte, Tanzbrigade? Ce înseamnă numele, când a fost creată, etc?

\"\"

[TW] – Numele „brigadă de dans” se explică de la sine atât în ​​germană, cât și în engleză. Aproape o unitate de dans. Suntem prieteni ai muzicii electronice cu o atitudine pozitivă clară față de patria noastră. Suntem de 10 ani în peisaj.

[CR] De ce ați creat Tanzbrigade?

[TW] Rădăcinile noastre sunt în muzica gabber hardcore. La început am fost doar simpli paticipanți la petreceri. La acea vreme se obișnuia să se formeze grupuri, brigăzi. Noi am fost unul dintre ele. La un moment dat ne-am dorit mai mult și am început să cântăm sau să producem noi înșine muzică. Cu toate acestea, un grup de dreapta – care își asumă asta și cântă muzică electronică – era ceva nou. [CR] – Grupul vostru este format doar din huligani de fotbal?[TW] Nu, pentru că nu suntem un grup de huligani. Dar ceea ce este adevărat este că unii membri fac parte din diferite brigăzi de huligani/fani.

[CR] – Cine se poate alătura grupului vostru? Acceptați și fete?

[TW] Nivelul personal trebuie să se potrivească. Cu toate acestea, a avea o abilitate specială care servește cauzei este un avantaj. Da, avem și femei și ele sunt, de asemenea, o parte importantă din noi.

[CR] – Care este activitatea obișnuită a grupului vostru? Puteți descrie câteva acțiuni?

\"\"

[TW] Pe măsură ce am investit în echipamente muzicale, am devenit un \”soundsystem și suntem capabili să ne organizăm propriile petreceri în orice moment. Pe lângă asta creem bannere, facem acțiuni și  graffiti. De preferință dăm peste graffiti Antifa deja existente.

[CR] – Știm că voi produceți și muzică, este aceasta în principal techno? Dați-ne câteva canale sau linkuri unde putem asculta. [TW] Da, în principal techno. Suntem dispuși să experimentăm, dar de obicei ne place techno cu hard bass. Avem doar un canal de Youtube sub numele „Tanzbrigade Wien” pe care vi-l dăm mai jos. Așa că vă puteți face o imagine.

https://youtube.com/@tanzbrigadewien8392

[CR] – Credeți că muzica este o subcultură importantă în care ar trebui să fim mai prezenți ca naționaliști, pentru a produce muzică și a atrage tineri?

[TW] Desigur! Muzica trezește emoții și poate fi primul punct de contact. Asemănător cu fotbalul, când este o atmosferă bună pe stadion.

[CR] – Am văzut că ați fost prezenți la unele festivaluri techno frecvent. Cum se amestecă un grup naționalist într-o scenă plină de droguri și antifa?

[TW] La petrecerile techno, există întotdeauna bărbați care nu sunt acolo din cauza muzicii, ci din cauza femeilor alcoolizate fără apărare. Observăm că femeile se simt mai în siguranță în mediul nostru din cauza acestor circumstanțe, pentru că suntem diferiți și muzica este în prim plan. Acesta este cu siguranță unul dintre motivele pentru care numărul mediu de femei din grupul nostru este mai mare decât în ​​alte grupuri naționaliste. În ceea ce privește Antifa la festivaluri sau în cluburi, nu au fost probleme de menționat până acum. Cunoaștem cei mai importanți bouncers din Viena și unii dintre ei sunt chiar la petrecerile noastre. De exemplu, un prieten de-al nostru DJ a avut un concert într-un club destul de de stânga și a purtat unul dintre tricourile noastre. Atmosfera a fost bună și nu au existat reacții negative. Maxim câteva fețe fără cuvinte din cauza tricoului.

[CR] – Întrucât voi sunteți și producători de muzică, știți că suntem într-o luptă culturală grea împotriva stângismului, progresismului și neomarxismului. Credeți că bătălia este pierdută sau avem datoria să ducem această bătălie până la sfârșit? [TW] Ultimii ani au arătat cât de repede se pot schimba circumstanțele dintr-o țară. Cuvinte cheie: Corona, războiul din Ucraina. Speranța rămâne mereu. Cu toate acestea, avem o viziune clară asupra lumii și mergem pe drumul nostru atât în ​​vremuri bune, cât și în cele rele.

[CR] – Fiindcă aveți membri huligani din echipe diferite, poate echipe rivale, cum reușiți să păstrați o atmosferă pașnică între voi?

[TW] Prioritățile sunt clar muzica și nu fotbalul. Viziunea asupra lumii este legătura care întărește comunitatea. Da. Rivalitățile sunt lăsate deoparte, chiar dacă nu este întotdeauna ușor.

[CR] – Cum este lupta împotriva stângii pe străzile din Viena și Praga? Antifa este puternică în orașele voastre?

[TW] Cred că Antifa din Viena este în prezent într-o criză de lungă durată. Denunțarea constantă a oamenilor la poliție duce la faptul că stângiștii sunt foarte nepopulari printre grupurile de motocicliști non-politici sau chiar grupurile de imigranți, de exemplu. Corona a fost și o astfel de problemă…. Stângiștii prin poziționarea lor „pro” asupra măsurilor de stat, pentru prima dată după mult timp, și-au pierdut autoritatea interpretativă pe stradă.

[CR] – Ați avut vreo interacțiune notabilă cu stângistii?

[TW] Există adesea ceva despre asta în ziar. Obișnuitul cliseu  despre \”pericolul\” venit din dreapta.

[CR] – Ați făcut și niște graffiti naționaliste bune. Este aceasta o parte importantă a activismului vostru?

[TW] Este o modalitate bună de a atrage atenția asupra ta și de a-i deranja pe stângiști. Este distractiv!!! Deci este o parte din noi.

\"\"

[CR] – În țările voastre, aveți relații bune cu alți naționaliști organizați?

[TW] Aș spune că mișcarea este gestionabilă. Toată lumea cunoaște pe toată lumea. Unii oameni au contacte bune, dar nu există nicio cooperare cu un anumit grup. Dar este plăcut să vedem cum se formează noi grupuri naționaliste cu tendință către muzica electronică, din Germania, Franța până în Balcani. Cred că am contribuit cu un pas mare la asta și suntem mândri.

[CR] – Care sunt modelele voastre din istoria Europei sau din întreaga lume?

[TW] Națiunea noastră a produs mulți fii și fiice mari care sunt cunoscuți dincolo de granițele țării noastre. Dar îmi scot pălăria în fața generațiilor care, de-a lungul a sute de ani, prin muncă îndelungată și realizări constante, ne-au oferit prosperitatea pe care o avem astăzi. Oameni care au reconstruit această țară până la sfârșitul anilor 1950. Bunicii noștri.

[CR] – Vedeți o soluție pentru a salva Europa?

[TW] În primul rând, soluția este la noi înșine. Căile sunt discutabile. A nu face nimic și doar a spera nu este o opțiune și nu este demn de strămoșii noștri.

\"\"

[CR] – Care sunt următoarele evenimente la care grupul vostru va participa în viitorul apropiat?

[TW] Până în prezent, stângistii și presa nu știu cine suntem și ce facem exact. Există întotdeauna rapoarte sau speculații despre asta. Ni se atribuie tot felul de evenimente și persoane. Cu toate acestea, sunt prost informați. Acest lucru ne bucură și vrem să rămânem așa.

\"\"

[CR] – Ce le transmiteți generațiilor tinere? Cum i-ați inspira să aleagă partea potrivită?

[TW] Acest lucru se adresează în special tinerilor din orașele mari. Rămâi fidel identității tale. Nu ai nimic de câștigat din imitarea artificială a unei alte identități străine. Pentru că doar oamenii care renunță la ei înșiși fac asta. A renunța înseamnă slăbiciune. Există puțin respect pentru slăbiciune. Acesta este cazul nostru și, de asemenea, al altor culturi. Rămâneți în formă, fiți consecvenți, dar nu vă pierdeți bucuria vieții.

În acest sens….

vă mulțumim pentru acest interviu și vă dorim toate cele bune.

––––––––––––––––

For more similar content, follow:

\"🇷🇴\"Casual Romania:

FB: https://www.facebook.com/culturacasualromania

Insta: https://www.instagram.com/casualromania/

Telegram: https://t.me/casualromania

\"🇷🇴\"Radical Entourage:

FB: https://www.facebook.com/AnturajRadical

Insta: https://www.instagram.com/radical.entourage/

Telegram: https://t.me/casusbelli2021

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC81cSQGTai5h5KZv9B19i3w

\"🇷🇴\"Homeless Brand Store:

FB: https://www.facebook.com/hbsromania

Insta: https://www.instagram.com/homelessbrandstore/

Leave a Comment

Shopping Cart