Publicat pe Lasă un comentariu

GAVER – Mens Sana

💣❌💣❌💣❌💣
Un nou tânăr artist se alătură Radical Entourage Productions. Este vorba despre GAVER (“Gândul Ajuns Vers E Rap”), cunoscut ca suporter Poli Iași, activ în Peluza Nord Iași. Piesa “GAVER – Mens Sana”, cu care proiectul nostru de colaborare începe, are un mesaj direct, radical, îndreptat în primul rând împotriva sinelui și apoi împotriva depravării, lenei și apatiei care ne limitează și ne menține la o condiție mediocră a noastră. Aceasta vorbește despre schimbarea stilului de viață irosită cu unul constructiv și curat.
🎤 Gaver promite și alte piese cu mesaje care ating scara noastră comună de valori adevărate pe care împreună le promovăm.
Fii activ! Antrenează-te! Fii în stare să te aperi și să îți aperi familia! Fii informat! Fii varianta ta puternică din toate punctele de vedere! Pentru brigada ta, pentru familia ta, pentru orașul tău, pentru țara ta!
✅ Abonați-vă la canalul nostru de YouTube!
✅ Urmăriți clipul live pe Youtube📺. Distribuiți piesa pentru a transmite mesajul și a ajuta la promovarea artistitilor naționaliști!

✅ Dacă vreți să susțineți proiectul și vă doriți ca alte materiale să apară, puteți cumpăra piesa cu 1 euro de pe pagina noastră de Bandcamp:
https://radicalentourage.bandcamp.com/track/gaver-mens-sana
✅ Vizitați site-ul nostru pentru produse textile identitare:

Magazin


❌ Dacă ești un artist care rezonează cu valorile pe care le promovăm, scrie-ne un mesaj privat pe pagină! ❌
———————————————-
Follow:
✅ https://www.instagram.com/radical.entourage/?hl=ro
Subscribe:
✅ https://www.youtube.com/channel/UC81cSQGTai5h5KZv9B19i3w
🎧Apreciați artiștii naționalișt cumpărând o piesă:
https://radicalentourage.bandcamp.com 📀
🇷🇴-= Fă parte din Anturaj! =-🏴‍☠️
🇹🇩Susține artiștii naționaliști!🇹🇩

Comentează