Publicat pe Lasă un comentariu

Eufonic – Radical (ft. Dj Wicked & Radical Entourage)

✅ Vizionează piesa la calitate maximă pe YouTube la următorul link:

✅ Ascultă gratuit și apreciază cumpărând piesa cu 2€ de pe pagina noastră de Bandcamp. Toți banii încasați merg înapoi la artist pentru a putea produce muzică de calitate în continuare!
https://radicalentourage.bandcamp.com/…/eufonic-radical…
👊 Piesa este rezultatul proiectului pe care l-am inițiat impreună cu rapperul/artistul Eufonic (Onic Euf), în trecut membru Haarp Cord. Acest proiect abordează una dintre cele mai controversate subculturi, anume subcultura “ULTRAS”, una din cele cărora ne adresăm prin materialele noastre și mai ales prin mesajul promovat de acestea. Mesajul piesei în sine se dorește a fi un manifest naționalist pentru un fenomen mai curat, pentru o viată sportivă, pentru băieti cu atitudine, pentru valori puternice și sănătoase într-o lume care este pe cale să se autodistrugă din cauza lipsei unor repere solide.
Mulțumim Dj WicKeD și tuturor ultrașilor, golanilor, huliganilor, sportivilor, artiștilor, naționaliștilor din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Pitești, Iași, Galați, Chisinău, Londra, Constanța care au participat, care ne-au trimis materiale și tuturor celor care rezonează cu mesajul piesei si valorile promovate de brandul Radical Entourage! Noi toți formăm Anturajul Radical, despre asta este vorba.
Susține artiștii naționaliști!
-= Fă parte din Anturaj! =- 🇷🇴

Comentează