Publicat pe Lasă un comentariu

Emanius – Voi n-ati fost cu noi in celule(de Radu Gyr)

Emanius – Voi n-ați fost cu noi în celule (versuri de Radu Gyr)

Proiectul nostru folk împreună cu Emanius, tânărul folkist pasionat de lirica închisorilor comuniste și interbelică, se materializează și ne bucurăm să putem lansa azi videoclipul primei piese ale acestei colaborări sub label-ul Radical Entourage Productions. Emanius este un tânăr elev în clasa a 12-a, naționalist, folkist, care își ocupă timpul cinstindu-și eroii și cântând folk naționalist împreună cu camarazii săi. Ne bucurăm că avem ocazia să producem muzică naționalistă împreună și să readucem la viață poezii ale suferinței anticomuniste. Împreună cu tânărul artist ne propunem să lansăm în viitorul apropiat un album folk cu poezii și imnuri din interbelic și din rezistența armată anticomunistă, realizarea acestui plan depinzând de câți oameni apreciază opera actuală și în ce măsură ajunge la oameni.
Această piesă este un omagiu adus tuturor martirilor și mărturisitorilor deținuți politici din închisorile antonesciene, carliste și comuniste. Versurile îi aparțin lui Radu Gyr, supranumit “Poetul închisorilor”. Tot ce ne dorim este să promovăm mesajul foarte profund al acestei poezii, care să ajungă la urechile tinerilor care poate vor fi inspirați și curioși să descopere mai mult adevărul istoric.
Vizitați fostele închisori comuniste și toate locurile suferinței!
Abonați-vă la canalul nostru de YouTube!

Urmăriți clipul live pe Youtube la calitate maximă, sau aici pe pagina noastră de Fb, de la ora 20:00, când va avea loc premiera. Distribuiți piesa pentru a transmite mesajul și a ajuta la promovarea artistitilor naționaliști!
Dacă vreți să susțineți proiectul și vă doriți ca acest album să apară, puteți cumpăra piesa cu 1 euro de pe pagina noastră de Bandcamp:
https://radicalentourage.bandcamp.com/…/emanius-voi-n-a…
Graff:
Florin Radu – Street Artist
https://www.facebook.com/pictorflorinradu/
Vizitați site-ul nostru pentru produse textile identitare:

Magazin


Susține artiștii naționaliști!

Comentează