Steag „Casuals”

🔥 NOU! ❌Steag „Casuals”❌ ✅Dimensiuni: ………. Descriere: „Când ne vezi, e prea târziu..” este motto-ul care completează grafica acestui model. O expresie care descrie mentalitatea subculturii „casual”, în special din lumea suporterilor organizați, dar nu numai. În zilele noastre întâlnim casuals și în zona de militanță naționalistă, în special în țările din occident unde societatea … Continuă lectura Steag „Casuals”

Steag „Crux Mea Lux”

🔥 NOU! ❌Steag „Crux Mea Lux”❌ ✅Dimensiuni: ………. „Crucea Lumina Mea” este un joc de cuvinte inspirat dintr-un motto naționalist în latină menit să afirme atașamentul față de conducător. Prin înlocuirea cuvântului „dux” cu „crux”, această sintagmă vrea să inspire locul Sfintei Cruci în inima naționalistului creștin, lumina care îi ghidează calea în viață, la … Continuă lectura Steag „Crux Mea Lux”

Steag „Iubește Tranșeea!”

🔥 NOU! ❌Steag „Iubește Tranșeea!”❌ ✅Dimensiuni: ………. „Iubește Tranșeea!” este îndemnul radical la o viață de luptă pentru idealul tău! Un naționalist este mereu în război cu pericolele care îi amenință Patria, principiile, tradiția și valorile. Un naționalist nu își ia niciodată „concediu” de la viața sa de luptă, în orice mod ar duce-o. Fie … Continuă lectura Steag „Iubește Tranșeea!”

Steag „Legea Tăcerii”

🔥 NOU! ❌Steag „Legea Tăcerii”❌ ✅Dimensiuni: ………. Legea Tăcerii: Vorbește ce trebuie! Vorbește când trebuie! „Acta, non verba!”-lasă-i pe cei din jur să vorbească, tu acționează! Cuvintele pot fi mai periculoase decât lama atunci când sunt folosite în scopuri sau circumstanțe greșite. Ai grijă ce scoți pe gură, dar fii atent că lama poate avea … Continuă lectura Steag „Legea Tăcerii”

Steag „Radical Entourage” Logo

🔥 NOU! ❌Steag „Radical Entourage” Logo❌ ✅Dimensiuni: 1m x 1m

Steag „Radical Entourage” Nativii – Alb

🔥 NOU! ❌Steag „Radical Entourage” Nativii – Alb❌ ✅Dimensiuni: ………. Logo-ul Radical Entourage lansat cu ocazia înființării labelului muzical „Radical Entourage Productions” sub care vom lansa și promova muzica naționalistă în colaborare cu diferiți artiști care împărtășesc principiile și valorile noastre. Acest logo radical este inspirat din filmul Gangs of New York, reprezentând grupul „nativilor”. … Continuă lectura Steag „Radical Entourage” Nativii – Alb

Steag „Radical Entourage” Nativii – Negru

🔥 NOU! ❌Steag „Radical Entourage” Nativii – Negru❌ ✅Dimensiuni: ………. Logo-ul Radical Entourage lansat cu ocazia înființării labelului muzical „Radical Entourage Productions” sub care vom lansa și promova muzica naționalistă în colaborare cu diferiți artiști care împărtășesc principiile și valorile noastre. Acest logo radical este inspirat din filmul Gangs of New York, reprezentând grupul „nativilor”. … Continuă lectura Steag „Radical Entourage” Nativii – Negru

Steag „Trianon- Crucea Eroilor”

🔥 NOU! ❌Steag „Trianon- Crucea Eroilor”❌ ✅Dimensiuni: ………. 4 iunie 1920-Semnarea Tratatului de la Trianon, act care oficializează visul milenar al românilor, Marea Unire într-o singură țară. Dar marele merit de a oferi României șansa de a sta la această masă a negocierilor pe poziție de învingător îl poartă Eroii Reîntregirii Neamului, care s-au jertfit … Continuă lectura Steag „Trianon- Crucea Eroilor”

Steag Anti Comunavirus

🔥 NOU! ❌Steag Anti Comunavirus❌ ✅Dimensiuni: ………. A fi ANTICOMUNIST este o mostenire a românului. Încă de la apariția acestui flagel în Europa, românul a fost anticomunist. Începând cu lupta de la Galați, ianuarie 1918 când trupele române au respins atacul corpurile bolșevizate ale fostei armate țariste care au început să simpatizeze cu revoluția bolșevică, … Continuă lectura Steag Anti Comunavirus

Steag Anti Comunist

🔥 NOU! ❌Steag Anti Comunist❌ ✅Dimensiuni: ………. A fi ANTICOMUNIST este o mostenire a românului. Încă de la apariția acestui flagel în Europa, românul a fost anticomunist. Începând cu lupta de la Galați, ianuarie 1918 când trupele române au respins atacul corpurile bolșevizate ale fostei armate țariste care au început să simpatizeze cu revoluția bolșevică, … Continuă lectura Steag Anti Comunist

Steag Anticomunist

A fi ANTICOMUNIST este o calitate înnăscută a românului. Încă de la apariția acestui flagel în Europa, românul a fost anticomunist. Începând cu lupta de la Galați, ianuarie 1918 când trupele române au respins atacul corpurile bolșevizate ale fostei armate țariste care au început să simpatizeze cu revoluția bolșevică, apoi continuând cu invadarea Budapestei în 4 august 1919 când trupele române au înlăturat regimul bolșevic al lui Bela Kun și încheind cu rezistența anticomunistă din toți munții României, cea mai lunga rezistență anticomunistă din Europa și zecile de mii de deținuți politici din închisorile comuniste și cei exilați.

Suntem un popor anticomunist prin definiție, prin credința noastră dreaptă milenară, prin valorile sfinte pe care le păstrăm, prin tradițiile sacre care ne dau identitatea, prin bunicii noștri care au murit la Canal, în lagăre și închisori rugându-se și alegând mai bine să moară decât să fie comuniști și să accepte compromisul, prin părinții care ne-au crescut cu toate greutățile dictaturii comuniste.

Toți cei care simțim aceste lucruri formăm un mare Anturaj ANTICOMUNIST și suntem datori să facem „scandal” când noile forme de comunism ne atacă valorile și identitatea.

Steag Jose Antonio

🔥 NOU! ❌Steag Jose Antonio❌ ✅Dimensiuni:

Steag Mugur Călinescu

🔥 NOU! ❌Steag Mugur Călinescu❌ ✅Dimensiuni: ………. Eroul elev Mugur Calinescu, exemplu de curaj, la 16 ani a scris cu creta pe peretii cladirilor din Botosani lozinci anticomuniste, indemnand populatia la revolta. A fost prins in 1981 si dupa anchetele dure s-a imbolnavit de leucemie, murind la doar 20 de ani, astfel incat IICMER a … Continuă lectura Steag Mugur Călinescu

Steag Ortodoxie – Neam – Țară

🔥 NOU! ❌Steag Ortodoxie – Neam – Țară❌ ✅Dimensiuni: 1 metru x 1 metru ………. -= Ortodoxie =- – legea strămoșească, comoara martirilor, sufletul neamului românesc. -= Neam =- – familia românească multimilenară, destinul, unitatea. -= Țară =- – pământul nostru moștenit de la străbuni, țărâna irigată de sângele martirilor neamului, idealul eroilor. Modelul nostru … Continuă lectura Steag Ortodoxie – Neam – Țară

Steag Radical-National-Identitar-Casual

🔥 NOU! ❌Steag Radical-National-Identitar-Casual❌ ✅Dimensiuni:  

Steag ROMÂNIA

🔥 NOU! ❌Steag ROMÂNIA ❌ ✅Dimensiuni: ………. Acvila cruciată simbolizând semeția de pe frunțile eroilor, scutul cu cruce ortodoxă amintind secolele de luptă pentru apărarea credinței strămoșești și a creștinătății Europei, munții povestind eroismul partizanilor anticomuniști, troița martirilor pentru crez și ideal, Soarele sfânt de pe cer. Fă parte din Anturaj!