Publicat pe Lasă un comentariu

STOP! Obligatoriu la dreapta!

Pe drumul tău de până acum poate ai mers cu viteză prea mare și nu te-ai bucurat îndeajuns de tot ce ți-a oferit tinerețea, poate ai mers prea încet și ai rămas în urmă față de ceilalți din jurul tău, poate ai luat-o pe străzi greșite și te-ai înconjurat de vicii și anturaje aiurea în care ți-ai consumat energia inutil, poate ai mers doar pe drum cu prioritate luând totul de-a gata nefiind nevoit să tragi tu, poate ai cedat prea multe, de multe ori simțindu-te nedreptățit, poate nu ai fost atent la semnele importante care ți-au ieșit înainte și ai ratat multe ocazii de a fi fericit, poate ai mers pe drumuri cu multe denivelări și ți-ai pierdut nădejdea că totul ar avea un sens în viața ta.

Indiferent pe ce drumuri ai mers până acum, e timpul să te oprești și să o iei hotărât la dreapta!

Schimbă-ți viața ordonând-o după principiile unei vieți naționaliste: cultură, credință, sport, voluntariat, cultul eroilor! Citește memorialistica eroilor anticomuniști și află adevărul care ți se ascunde! Documentează-te pe orice subiect, astfel încât să cunoști problemele societății în care trăiești, atât istorice cât și actuale și acționează! Filtrează atent orice film sau piesă de teatru vezi, orice citești! Credința voievozilor, eroilor și bunicilor noștri nu este doar o moștenire foarte valoroasă, dar și comoară pe care ei cu sângele au apărat-o. Ea îți va întări spiritul și va da sens tuturor lucrurilor pe care le faci. Fă sport cât mai des, antrenează-te constant pentru a-ți întări musculatura, a dezvolta flexibilitare și a fi în stare să te aperi și să-ți aperi familia. Un corp sănătos împreună cu o minte sănătoasă formează un bastion de apărare greu de învins. Voluntariatul este exemplul perfect de ocuparea timpului liber pentru un naționalist. Împreună cu brigada ta, organizați și acționați ajutând românii din jur, întreținând și curățind spații verzi, monumente închinate eroilor, etc. Eroii sunt cei cărora le datorăm existența noastră, cei care au pus țara mai presus de orice. Cinstește-i, pomenește-i, urmează-le exemplul!

Susține ceilalți naționaliști care încearcă să schimbe ceva! Întreaga societate și media este infestată de boli mintale de genul „corectitudune politică” și propagandă comunistă. Susține artiștii care au ambiția, curajul și sunt dispuși să creeze materiale naționaliste! Aceste lucruri sunt realizate tot din voluntariat de către ei, iar materialele ulterioare vor apărea în funcție de aprecierea din prezent. Renunță la orgoliul și mândria care te fac egoist și te separă de ceilalți! Orice lucru aparent mărunt, făcut în plus, este important. Numai susținându-ne reciproc vom putea realiza ceva.

STOP! Obligatoriu la dreapta!
–––––––-
Susține:
Pagina noastră de Bandcamp unde poți cumpăra o piesă de la 1 euro pentru a susține artiștii naționaliști:
https://radicalentourage.bandcamp.com

Distribuie și tu piesele pentru a transmite mai departe mesajul:
Eufonic: https://www.youtube.com/watch?v=dZdHnO-w3qg
Emanius: https://www.youtube.com/watch?v=unYeqJe7u-o

Instagram:
https://www.instagram.com/radical.entourage

Comentează