Publicat pe Lasă un comentariu

Ce alegi?

Anturaj naționalist!

Ca poți iți aperi țara, aperi valorile în care crezi, trebuie fii în stare, desigur. Naționalistul este un “soldat” în societatea în care trăiește. Trebuie fie “echipat” complet cu toate armele necesare: cultura – pe care o dezvoltă prin citit, studii și documentarea subiectelor de interes; forță și mobilitate – pe care le deprinde prin muncă și antrenamente sportive constante; credințădezvoltată prin rugăciune și ascultare ; curaj – pe care îl poate dobândi prin cinstirea eroilor, urmarea exemplului lor și evocarea lor la comemorări; rezistență, supraviețuire și orientare – deprinse prin drumeții, trasee montane și experiență în natura, etc. Acestea sunt doar o parte din atributele pe care trebuie le aibă un naționalist pentru a se putea numi naționalist.

Nu are rost te plângi de faptul societatea e infestată de idei neomarxiste, care iți atacă valorile și tradiția. Combate-le prin cultură, distruge-le cu armele lor! Citește, află adevărul și luptă pentru a-l promova!

Vezi în Franța un francez european a fost decapitat de un arab, pe motive religioase și te temi pentru tine și familia ta pe stradă.. Trist! Fii în stare te aperi și iți aperi familia! sport, antrenează-te, fii pregătit oricând! Nu este o rușine tragi de fiare”, practici sporturi de contact, înveți în orice fel autoapărare. Nu te antrenezi ca fii tu un pericol pentru altul, ci pentru a nu fi tu și familia ta următoarea victimă. Nu este cu nimic în contradicție cu o viață culturală activă, dimpotrivă! Un corp sănătos este un mediu și mai potrivit dezvoltării culturale, practic acestea se completează. Având o viață sportivă regulată, nu vei putea te droghezi, exagerezi cu alcool, nu mănânci sănătos, deoarece corpul tău va ceda. Deci un stil de viață sportiv este o adevărată cultură a corpului sănătos.

 

Nu este o rușine mergi la biserică, crezi în Dumnezeu, păstrezi credința eroilor din întreaga istorie a țării tale și a voievozilor, care au mers mereu la război cu crucea în frunte, “căci oastea e creștină“. Voievozii noștri au apărat Europa creștină timp de secole în fața otomanilor și nu numai. Ori acum dacă pe internet se fac glume aiurea dăm la o parte toată istoria neamului nostru? “Un popor care își uită trecutul, este sortit pieirii”. Dar ai grijă și la modul în care iți manifești credința! Nu cădea în extrema cealaltă, lăudându-te cu credința ta și nu încerca le-o bagi pe gât altora! Nu așa funcționează și trebuie vină din interior. Și ai grijă nu cazi în capcanele altora! Dumnezeu nu ne vrea proști ci ne vrea curioși, căutăm înțelegem, nu credem cu ochii închiși, ne-a spus-o clar Nicolae Steinhardt. Avem destule exemple de martiri în istoria chiar recentă a țării, caută înveți de la ei citind memoriile lor, se găsesc cărți și reviste, trebuie doar vrei.

Dar este greu la partea cu curajul, așa este nevoie te inspiri din exemplele eroilor care te reprezintă și pe care îi reprezinți în fața lumii și îi cinstești, îi evoci, îi pomenești, îi chemi te îndrume și îți insufle din curajul lor. Gândindu-te la jertfa lor, vei avea și curajul de a acționa.

ți viața activă, nu fi sedentar. Ieși în natură, ieși în pădure, ieși la munte. Învață te descurci în natură, supraviețuiești. Gândește-te cum partizanii anticomuniști au petrecut ani întregi ascunși prin munți descurcându-se în condiții extrem de grele, dar mergând până la capăt. Am avut cea mai lungă rezistență anticomunistă din Europa. Ai nevoie cunoști natura. o îngrijești și fii în stare trăiești în afara pereților casei tale.

Dacă ești bun la ceva, oricare ar fi domeniul, caută excelezi în ceea ce faci, fii un exemplu pentru cei din jur, numai așa ai dreptul de a avea pretenția de la alții fie mai buni. ți viața ordonată, înconjoară-te de frumos și oameni ca tine, pe lângă familie.

Ai grijă ai un anturaj care îți împărtășește valorile, altfel va fi imposibil nu cazi. Fii radical în felul de a fi, asta însemnând nu accepți compromisuri și jumătăți de măsură, ci mergi mereu pe calea cea dreaptă. Anturajul tău este armata ta. Antrenați împreună, cântați împreună, luați masa împreună, mergeți la munte împreună!. Trebuie trăiești în comunitate, aparții, iar comunitatea ta va fi un bastion de apărare în fața atacurilor lumii “moderne” care te vrea un sclav schilod și speriat. Dezvoltă această comunitate colaborând cu naționaliști din alte domenii! Numai sustinându-ne reciproc putem rezista în fața tăvălugului nivelator numit “globalism”.

Nu tot ce ți se prezintă este și normalul care trebuie acceptat. Dezvoltându-te după principiile de mai sus, vei fi în stare știi ce este bine pentru tine, familia ta, anturajul tău, societatea din care faci parte. Noi, naționaliștii, trebuie formăm un Anturaj la un nivel macro, nu doar la nivel de cartier, oraș, ci cel puțin la nivel de tara, incluzând și frații din afara granițelor. Numai așa avem o șansă trăim liberi în societatea pe care o visăm.

parte din Anturaj!

 

Comentează